Over ons

   

Sinds 2010 is CEBEON actief in Zuid-Afrika reizen, met een specifieke focus op de adembenemende West-Kaap (Western Cape). In 2012 hebben we met trots onze eigen accommodaties voltooid, Mountain View Eco Lodge Montagu, en in 2015 ontstond "R62 Adventure Tours". Het idee voor onze Zuid-Afrikaanse avontuurlijke rondreizen ontstond als reactie op de groeiende vraag naar veilig georganiseerde reizen in Zuid-Afrika, zonder gebruik te maken van een bus. Met onze unieke keuze van voertuigen, de Land Rover Discovery's, kunnen we moeiteloos afwijken van de standaard en drukke Zuid-Afrikaanse wegen. Op de onverharde wegen lijken sommige regio's van de West-Kaap en Zuid-Afrika zelfs nog mooier.

In mei 2018 publiceerde A.S. Magazine dit artikel over ons

    

Familie Bedrijf

Het familiebedrijf. Alain en Maud Somerlinck, gepassioneerde ontdekkingsreizigers en ervaren gidsen in Zuid-Afrika. Met onze diepgaande kennis van de spectaculaire plekken van Zuid-Afrika, vooral de betoverende West-Kaap, bieden we unieke en authentieke ervaringen. Onze "R62 Adventure Tours" zijn avontuurlijk en veilig, zonder bus, zodat we vrij kunnen afwijken en de verborgen schatten van Zuid-Afrika kunnen ontdekken.

Samen brengen we onze passie voor avontuur, natuur en cultuur over op reizigers. Met Alain's kennis van het land, zijn organisatorische vaardigheden en Maud's gastvrijheid, zorgen we met ons familiebedrijf voor een perfecte balans tussen avontuur, comfort en veiligheid. Ontdek Zuid-Afrika met ons en creëer levenslange herinneringen.